Om mina smycken

Allt började som en utveckling av att ha stenar i fickorna. Om man vill bära med sig energier kan man ju lika väl ha dem i ett smycke. 


Utmaningen blev att skapa smycken , med energier som stödjer varandra, som upplevs som vackra och unika och som bäraren trivs med och bara ett exemplar av varje.


Jag har många olika sorters stenar i skiftande former och storlekar.  Att ha många olika sorters stenar hemma gör att det är lätt att inspireras till nya kombinationer och att inte behöva beställa och vänta tills de kommer för att fullfölja en ide`.


Jag skapar gärna smycken som specialbeställning också. Utifrån önskemål om stenar, energier eller färger designar jag och tillverkar då ett personlig smycke.


Påverkar stenarnas energier oss? 

Ja de lär inte skada någon . Många av stenarna sägs vara beskyddande men sägs även hjälpa en vid förändringar, lindra stress, hjälpa en att fokusera m m, Lite olika för olika stenar. 

Jag har skrivit lite under varje smycke i webbshopen om vad som sägs om de energierna som just det smycket innehåller, men googla på stenarna för en mer fullständig bild av vad som sägs om dem, om du är intresserad. På min Facebooksida står också lite i albumet "stenars energier".